Ραδιομαραθώνιος του UPFM αύριο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015!

UPFm_151219

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Πανεπιστημίου μας UPFM διοργανώνει αύριο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 έναν ραδιομαραθώνιο με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

 

Ο UPFM δίνει βήμα σε φορείς κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς, σε μία ζωντανή μετάδοση  απευθείας από την Πλατεία Γεωργίου Α που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα τελειώσει στις 7 το απόγευμα. Οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το έργο, τη δράση και τις ανάγκες οργανώσεων και ανθρώπων που βοηθούν εθελοντικά όπου υπάρχει ανάγκη.

 

Στην πρωτοβουλία αυτή, θα συμμετέχουν: Σύλλογος Γονέων ΑμΕΑ «Μαχητές Πάτρας», Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία (ΣΟ.Ψ.Υ.) Πάτρας, ΚΕΘΕΑ, Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Αχαΐας ‘’Άλμα Ζωής’’, Praksis, Στέγη +, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Αντωνοπούλειο Ίδρυμα, ‘’ΑγκαλιάΖΩ’’ Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου Νομού Αχαΐας, Φιλανθρωπικό Σωματείο ‘’Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών – Κιβωτός της Αγάπης’’, ΚΕΔΜΟΠ ‘’Χάρισε Ζωή’’, Ομάδα Νέων Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Ο Άγιος Στυλιανός”, Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας, Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών και αντιπροσωπεία τμημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, δίνουμε ραντεβού στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου στην Πλατεία Γεωργίου Α.

 

Άκουσε τον διπλανό σου. Κάτι έχει να σου πει!

Ο ραδιομαραθώνιος θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα του Ημέρα FM 90,4 και διαδικτυακά από τη σελίδα upfm.upatras.gr.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ: Πάτρα
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 19/12/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αλεξάνδρα Σαρμά
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Όχι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: UPFM
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2610 997510 (www.xarisezoi.gr)