Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στηρίζει το “Χάρισε Ζωή”

Έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών ΚΕΔΜΟΠ- «Χάρισε Ζωή» με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή  Ομοσπονδία

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) «Χάρισε Ζωή» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με στόχο την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση της αθλητικής ιστιοπλοϊκής οικογένειας σχετικά με τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών καθώς και την προσέλκυση νέων δοτών που θα ενισχύσουν την  εθνική και παγκόσμια δεξαμενή.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας που ξεκινά το Φεβρουάριο 2022, δράσεις πανελλαδικής εμβέλειας θα πραγματοποιούνται από τον Υπεύθυνο Κοινωνικών Δράσεων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο, με τον οποίο το ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή» διατηρεί σταθερή συνεργασία.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή  Ομοσπονδία αποτελεί πλέον επίσημο υποστηρικτή του ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή» και αναρτάται στην ιστοσελίδα www.xarisezoi.gr το λογότυπο της. Παράλληλα το λογότυπο του ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή» φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Ε.Ι.Ο. www.eio.gr   επισημοποιώντας την από κοινού προσπάθεια προβολής του μηνύματος της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.