Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Με το Doctoranytime & τη Μαίρη Συνατσάκη στο #PeopleRun2 (16/10)

16 Οκτωβρίου 2016

peoplerun_2016_cover_logo_

ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΤΗΣ.

Το People Greece (print & digital), σε συνεργασία με το Κτήμα Συγγρού, διοργανώνει ένα μεγάλο αθλητικό / επιμορφωτικό / διασκεδαστικό event για όλη την οικογένεια. Στo #PeopleRun μπορείτε να απολαύσετε έναν αγώνα γεμάτο ενέργεια και δυνατές στιγμές-σε έναν καταπράσινο χώρο στο κέντρο της Αθήνας-ενώ μαθαίνετε τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή σας.

Το event του #PeopleRun περιλαμβάνει χρονομετρημένο αγώνα δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων, αγώνα δρόμου Kids Run 1 χιλιομέτρου για παιδιά, επιμορφωτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και παράλληλες δράσεις (πριν και μετά τον αγώνα) σε συνεργασία με τους χορηγούς της διοργάνωσης, καθώς και live performances & guest DJs!.

homepage_3

Το Doctoranytime, η μεγαλύτερη υπηρεσία online ιατρικών ραντεβού στην Ελλάδα, στηρίζει τη δωρεά Μυελού των Οστών για τα άτομα που πάσχουν από λευχαιμία. Με την εκστρατεία «Βγάλε Γλώσσα», σε συνεργασία με το «Χάρισε Ζωή», καλεί όλους να… βγάλουν γλώσσα και να δώσουν λίγο σάλιο, ώστε να εξεταστούν και να δουν αν είναι συμβατοί δότες μυελού των οστών, χαρίζοντας ζωή. Στο #PeopleRun 2, όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Την εκστρατεία στηρίζει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θα δώσει τον παλμό στο #PeopleRun 2, ως ambassador, δίνοντας το σήμα της εκκίνησης των αγώνων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Οκτωβρίου 2016
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Αθήνα
Αθήνα, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
People Greece & Κτήμα Συγγρού
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)