Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Be My Hero : στο OPEN HOUSE του Pierce – The American College of Greece

16 Απριλίου 2022 @ 10:00 - 17:00

Θα είμαστε εκεί ! Στο OPEN HOUSE του Pierce – The American College of Greece. Το Be My Hero – Γίνε ο ήρωάς σε συνεργασία με το Χάρισε Ζωή θα ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και εγγράφει νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Τόσο Απλά. Με μία Μπατονέτα! Ελάτε να γίνετε Ήρωες! εκατοντάδων μικρών και μεγάλων που νοσούν από καρκίνο του αίματος. Και στην σπάνια περίπτωση που βρεθείτε συμβατός, προσφέρετε το αίμα σας με μία μέθοδο παρόμοια της Αιμοδοσίας και σώζετε ένα παιδί ή έναν ενήλικο που νοσεί από καρκίνο του αίματος. Οι ασθενείς που νοσούν από καρκίνο του αίματος περιμένουν ένα θαύμα και αυτό το θαύμα είσαστε εσείς!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 16 Απριλίου στο OPEN HOUSE του Pierce – The American College of Greece για να μοιραστούμε μια μέρα πολύ ξεχωριστή, μία μέρα αγάπης και ανθρωπιάς! Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο ψυχολογίας γυμνασίου Pierce, τμήμα γ8 και ιδιαίτερα την Υπεύθυνη ομίλου ψυχολογίας Nektaria Glinou για την μεταλαμπάδευση του μηνύματος της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Τόσο απλά! Με μία Μπατονέτα! ΓΙΝΕ ο Ήρωάς! εκατοντάδων μικρών και μεγάλων που νοσούν από καρκίνο του αίματος.

Οι ασθενείς που νοσούν από καρκίνο του αίματος περιμένουν ένα θαύμα και αυτό το θαύμα είμαστε ΕΜΕΙΣ.

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Απριλίου 2022
Ώρα:
10:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

member

Be My Hero
Τηλέφωνο:
697 6000 009
Ιστότοπος:
http://www.bemyhero.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

American College of Greece – Deree
ΓΡΑΒΙΑΣ 6
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ 15342 Ελλάδα
+ Χάρτης Google