Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τα καταστήματα COSMOS στην 7η Αιμοδοσία Αγάπης στην Καλαμάτα

16 Απριλίου 2022 @ 09:00 - 14:00

H 7η Αιμοδοσία Αγάπης  διοργανώνεται από τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών COSMOS Καλαμάτας το Σάββατο 16 Απριλίου 2022  και ώρα 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. εντός του καταστήματος COSMOS στην οδό Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, καθώς και η ιδέα της εθελοντικής προσφοράς του αίματος. Σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή του Πανεπιστημίου Πατρών και το ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ θα πραγματοποιείται δειγματοληψία σάλιου και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Φανταστείτε τι είναι να ψάχνεις τον ένα και μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να σου σώσει τη ζωή! Ο εθελοντής δότης μυελού των οστών Χαρίζει Ζωή σε συνανθρώπους του που πάσχουν από καρκίνο του αίματος (συνήθως λευχαιμία ή λεμφώματα) ή άλλα αιματολογικά νοσήματα. Εάν είσαι μεταξύ 18-40 χρονών και σε καλή κατάσταση υγείας μπορείς να γίνεις κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Η δράση διοργανώνεται από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Δημ. Βλαχονικολός & Σία ΙΚ.και  θα παραστούν ο Ιατρός Διευθυντής της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κος Αδαμόπουλος Ιωάννης, η διευθύντρια τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κα Καπόγλη Αγγελική, Νοσηλεύτριες του Τμήματος Αιμοδοσίας καθώς και νοσηλεύτριες του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συνδιοργανωτές είναι η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Καλαμάτας  και η Νοσ. Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, η 7 η Αιμοδοσίας Αγάπης αποτελεί για ακόμα μια φορά μια εκδήλωση τιμής στον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη και φέρει το μήνυμα «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ».

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Απριλίου 2022
Ώρα:
09:00 - 14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Βασ. Γεωργίου Καλαμάτα
Ιατροπούλου 20
ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google