Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας : ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC vrs ΣΕΛΕΣΤΕ # Equal Team#

30 Σεπτεμβρίου 2019 @ 17:30 - 19:00

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα Γυναικών ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΠΟ («ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC»), στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το επικείμενο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 30 Σεπ 2019 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Λιμνοπούλας φιλικό αγώνα με την ομάδα της ΣΕΛΕΣΤΕ , με έμφαση στο φιλανθρωπικό σκοπό, για την προτροπή συμπολιτών μας και όχι μόνο να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Η ΣΕΛΕΣΤΕ είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που εφαρμόζει και προωθεί την οδηγία της FIFA  και της UEFA  “EQUAL GAME» . Επιπλέον αγωνίζεται μόνο για σκοπούς Κοινωνικής Ευαισθησίας και Υποστήριξης, για ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων , οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη και χρήζουν βοήθειας.

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας της πόλης μας σε μία ακόμη κοινή δράση κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς με τη ΣΕΛΕΣΤΕ , θα διεξάγουν το φιλικό αυτό αγώνα ποδοσφαίρου μέσω του οποίου θα διαδώσουν παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας για ζωή ενημερώνοντας το κοινό για τη σπουδαιότητα της προσφοράς μυελού των οστών, μια πράξη Αλτρουισμού που «Χαρίζει Ζωή» σε πάσχοντες συνανθρώπους μας οι οποίοι μπορούν κυριολεκτικά να σωθούν, εάν βρεθεί συμβατός δότης. Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στον εορτασμό του ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. Με τη συνεργασία και καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων, με έγκυρη, εμπεριστατωμένη και σοβαρή ενημέρωση, ο καθένας μας, όπου και όπως μπορεί, ας διαδώσει αυτό το πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ  «ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC», ΠΟΥ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 2Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ  ΖΩΗ .  ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ!!

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα:
17:30 - 19:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Γήπερδο Λιμνοπούλας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ελλάδα + Χάρτης Google