Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Παναχαϊκή VRS Μικτή Ομάδα Επίλεκτων Σελέστε 2017 # Equal Team#

16 Σεπτεμβρίου 2019 @ 15:30 - 17:30

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Μικτή Ομάδα Επιλέκτων  Σελέστε 2017 # Equal Team, και το ΚΕΔΜΟΠ << Χαρισε Ζωή >> , ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους , αυτή τη φορά με τον Ιστορικό και Θρυλικό Σύλλογο της Παναχαϊκής , για μια ακόμη κοινή δράση κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς ,  ένα φιλικό  αγώνα ποδοσφαίρου #EQUALGAME τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιοι επιθυμώντας να διαδώσουμε παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας για ζωή ενημερώνοντας  το κοινό για τη σπουδαιότητα της  προσφοράς μυελού των οστών,  μια πράξη αλτρουϊσμού που «Χαρίζει Ζωή»  σε πάσχοντες συνανθρώπους μας οι οποίοι  μπορούν κυριολεκτικά να σωθούν , εάν βρεθεί συμβατός δότης.  Με τη συνεργασία και καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων,  με έγκυρη,  εμπεριστατωμένη και σοβαρή ενημέρωση, ο καθένας μας,  όπου και όπως μπορεί,  ας διαδώσει αυτό το πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.  Ο καθένας μας, ας «Χαρίσει Ζωή» .

Καθημερινά εκατοντάδες συνάνθρωποί μας διαγιγνώσκονται με έναν τύπο καρκίνου του αίματος, συχνά λευχαιμία (η πιο συνήθης μορφή καρκίνου στα παιδιά). Για πολλούς η μόνη ελπίδα ζωής είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών από ένα συμβατό εθελοντή δότη. Το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” ενημερώνει για την ανάγκη της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και εγγράφει εθελοντές δότες, βοηθώντας ασθενείς που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών να βρουν το συμβατό εθελοντή δότη που θα τους «Χαρίσει Ζωή».

Ο μήνας  Σεπτέμβριος είναι  αφιερωμένος στον εορτασμό του ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών έχει καθιερωθεί  από τη Διεθνή  Ένωση Δοτών Μυελού των Οστών (WMDA – World Marrow Donor Association) να εορτάζεται  το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου.  Για το 2019, η ημέρα αυτή θα είναι η 21η Σεπτεμβρίου.  Με τον αγώνα μας αυτό  επιθυμούμε κι εμείς  να  στείλουμε ένα μήνυμα ώστε να γίνει καθένας από εμάς μέρος «ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΖΩΗΣ» που καθημερινά σώζει ζωές ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα:
15:30 - 17:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Πάτρα, Ελλάδα + Χάρτης Google