Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών στα Χανιά

17 Σεπτεμβρίου 2022 @ 16:00 - 22:00

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών (World Marrow Donor Day 2022) το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σύλλογος «Ορίζοντας», το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, διοργανώνουν ενημερωτικές δράσεις σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή».

Συγκεκριμένα, εκπαιδευμένοι εθελοντές του «Ορίζοντα» θα βρίσκονται την Παρασκευή 16/09 από τις 10:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Χανίων και  το Σάββατο 17/09 από τις 4:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Κατεχάκη στο Παλιό Λιμάνι, για να ενημερώνουν το κοινό για την σπουδαιότητα της Δωρεάς Μυελού των Οστών και να καταγράφουν όσους επιθυμούν ως υποψήφιους εθελοντές δότες.

Επίσης, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Εορτασμού και προς τιμήν όλων των εθελοντών δοτών που χάρισαν μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας, ο Φάρος (στο Παλιό Λιμάνι) θα φωταγωγηθεί με κόκκινο χρώμα.

Παράλληλα με τις προγραμματισμένες δράσεις θα τρέξει ενημερωτική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα: “Μοιραζόμαστε μαζί σας τα λόγια των ανθρώπων που χάρισαν ζωή. Χάρισε κι εσύ ζωή! “, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Σεπτεμβρίου 2022
Ώρα:
16:00 - 22:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Κατεχάκη
ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΧΑΝΙΑ, ΧΑΝΙΩΝ Ελλάδα
+ Χάρτης Google