Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ιπποκράτειες Ημέρες Π.Φ.Υ. – Περιφερειακό Συμπόσιο Κεντρικής Μακεδονίας

5 Νοεμβρίου 2021 @ 17:45 - 18:15

Ο ‘‘ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ’’ ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME) των Γ/ΟΙ για το 2021, διοργανώνει το ‘‘Περιφερικό Συμπόσιο Κεντρικής Μακεδονίας – Ιπποκράτειες Ημέρες ΠΦΥ’’ στις 5-7/11/2021 στο Λουτράκι Αριδαίας.
Το επιστημονικό πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από μια ποικίλη θεματολόγια η οποία βασίζεται στις καθημερινές αναζητήσεις των Γενικών/Οικογενειακών Ιατρών στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης της θεραπείας και της συνεχιζόμενης παρακολούθησης των ασθενών τους. Ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή τεχνολογιών στην ιατρική, τη διευκόλυνση ατόμων που υπόκεινται σε κακοποίηση και προσέρχονται στα ΤΕΠ, το ρόλο μας στο πεδίο της υγείας στον αθλητισμό, τη διαχείριση της πολυνοσηρότητας από τον ιατρό της ΠΦΥ αλλά και τη συν-διαχείριση μεμονωμένων καταστάσεων με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, καθώς και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα, θα παρουσιαστούν από εξαίρετους επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων αλλά και από ειδικευόμενους ΓΟΙ, και θα τεθούν προς συζήτηση στο κοινό που θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Συμποσίου.
Στα πλαίσια του Συμποσίου η κ. Παµπουχίδου Ν. Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας κι εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 θα δώσει διάλεξη με θέμα Εθελοντισμός και ΠΦΥ.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

ippokratis21aridaia-program

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Νοεμβρίου 2021
Ώρα:
17:45 - 18:15
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο 4 Εποχές
ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΕΛΛΑΣ 58400 Ελλάδα
+ Χάρτης Google