Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μια Κυριακή για τα παιδιά και τον εθελοντισμό (28/2)

27 Φεβρουαρίου 2016 - 28 Φεβρουαρίου 2016

Bloode_20160228

Μία Κυριακή για τα παιδιά και τον εθελοντισμό. Μία μέρα όπου μικροί και μεγάλοι θα παίξουν, θα διασκεδάσουν, θα ζωγραφίσουν, θα διαβάσουν, θα δημιουργήσουν, θα μάθουν και θα προσφέρουν. Το Bloode σε συνεργασία με κοινωνικές πρωτοβουλίες του Δήμου Αθήνας διοργανώνουν μία σειρά από δράσεις την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου που στόχο έχουν να ευαισθητοποίησουν τα παιδιά ως προς τον εθελοντισμό αλλά και να παραδειγματιστούν από την προσφορά των γονέων τους. Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, θα έρθουν σε επαφή με την σημασία και την αξία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της αγάπης και της κοινωνικής προσφοράς. Η δράση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο της αίθουσας Δεξαμενές Καθαρισμού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη εθελοντική αιμοδοσία, στον κάτω όροφο της αίθουσας Δεξαμενές Καθορισμού σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού. Ενώ εθελοντές του ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώνουν για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και να εγγράφουν νέους εθελοντές που μια μέρα μπορεί να χαρίσουν ζωή σε ένα παιδί με καρκίνο στο αίμα.

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο στο αίμα. Το αίμα που θα συλλεχθεί θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του συλλόγου ΦΛΟΓΑ που πάσχουν από καρκίνο.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ, μικρούς και μεγάλους να παίξουμε και να βοηθήσουμε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα (αιμοδοσία / εγγραφές δοτών έως 3μμ).

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27 Φεβρουαρίου 2016
Τέλος:
28 Φεβρουαρίου 2016
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Γκάζι
Αθήνα, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
Bloode
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)