Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Εφήβων στηρίζει τη δωρεά μυελού των οστών (5-6/03)

4 Μαρτίου 2016 - 6 Μαρτίου 2016

AfisaEopeEfivoiFinal

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Ναύπακτο με την συμμετοχή των ΕΑ Πατρών, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Πήγασος Πολίχνης, Πανερυθραϊκός.

Το Final 4 στηρίζει το ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή»
Πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον που υπάρχει στο αγωνιστικό κομμάτι, η φετινή διοργάνωση ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο καθώς θα αφιερωθεί στην στήριξη του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή».

Το «Χάρισε Ζωή» (www.xarisezoi.gr) ενημερώνει και εγγράφει εθελοντές δότες μυελού των οστών για ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως λευχαιμία (τον πιο συνηθισμένο καρκίνο στα παιδιά).

Πολλοί από αυτούς του ασθενείς θα ζήσουν αν βρουν το συμβατό δότη για να κάνουν μεταμόσχευση μυελού των οστών. Οσοι βρεθούν λοιπόν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπάκτου το Σαββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου, μπορούν να κάνουν κάτι μοναδικό και να εγραφούν ως εθελοντές δότες & να μπορέσουν να σώσουν μια ζωή. Το πρωί της 5ης Μαρτίου θα προηγηθεί ενημέρωση στις συμμετέχουσες ομάδες.

Η δωρεά γίνεται μέσω αιμοδοσίας και μόνο αν βρεθείτε συμβατοί με ασθενή. Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μια ζωή. Έτσι απλά.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Σάββατο 5 Μαρτίου
16:00, Πήγασος Πολίχνης – ΑΣ Πανερυθραϊκός
18:00, ΕΑ Πατρών – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Κυριακή 6 Μαρτίου
13:30, Αγώνας για θέσεις 3-4
15:30, Τελικός

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
4 Μαρτίου 2016
Τέλος:
6 Μαρτίου 2016
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ναύπακτος
Ναύπακτος, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφέρισης & ΕΑ Πατρών
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)