Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πύργος: «Parea» χαρίζουμε ζωή (14/4)

14 Απριλίου 2016

parea

«…η αγάπη μας, είναι δύναμη για τον αγώνα των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια». Μ’ αυτό το μήνυμα οι ιδιοκτήτες του «Parea» cafe/snack bar στον Πύργο, Γιάννης Πλεμμένος και Αλέξανδρος Καλύβας, καλούν κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου, να αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του και να δώσει ελπίδα σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κυρίως στα παιδιά που αγωνίζονται για να κερδίσουν το πολύτιμο δώρο της ζωής. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως, όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σ’ αυτό τον τόπο, υπάρχει ελπίδα…

Πριν δυο χρόνια, η «παρέα» του Parea café, μέσω του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» ξεκίνησε μια προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου ο μικρος Παναγιώτης Γεωργοτάς από την Κέρκυρα (σ.σ η μητέρα του κατάγεται από την περιοχή του Πύργου), που έπασχε από μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου,  να μεταβεί στις ΗΠΑ και να υποβληθεί στις απαραίτητες επεμβάσεις. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και μολονότι ο Παναγιώτης ταξίδεψε στην Αμερική, λίγους μήνες μετά, «έφυγε» από τη ζωή, νικημένος από την επάρατο νόσο.

Αιμοδοσία, Μυελός των Οστών, Οικονομική Ενίσχυση

Η αγάπη, η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του κόσμου, τότε, έγιναν απλά η αφορμή για τους δυο ιδιοκτήτες του Parea café που κατάφεραν τελικά να οργανώσουν μια ημέρα ευαισθητοποίησης και προσφοράς, καλώντας όλους τους πολίτες, να δώσουν το παρών.

Έτσι, την Πέμπτη 14 Απριλίου, έχουν προγραμματιστεί τρεις δράσεις, στον χώρο του καταστήματος (σ.σ Πλατεία Κύπρου, τηλέφωνο 2621027669) για την στήριξη όλων των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και για την στήριξη της δράσης του Συλλόγου «Φλόγα».

Από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 11:00 το μεσημέρι, στο χώρο του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία με τη συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Από τις 11:00 το πρωί θα ξεκινήσει η λήψη επιχρίσματος (σάλιου) από Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Μια απλή διαδικασία  και διόλου επίπονη διαδικασία.

Όλες οι εισπράξεις του καταστήματος, καθ’ όλη την διάρκεια της δράσης (εντός καταστήματος και διανομής κατ’ οίκον) θα προσφερθούν στον Σύλλογο «Φλόγα».

Ακόμα κι αν αιμοδοτήσατε πρόσφατα, ακόμα κι αν είστε ήδη εθελοντής δότης μυελού των οστών, απλά πιείτε ένα καφέ στο Parea café και κάνει την σημαντική σας πράξη για τα παιδιά και όχι μόνο.

ΠΗΓΗ: http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/pyrgos-parea-dinoyn-elpida

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Απριλίου 2016
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πύργος
Πύργος, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
Parea café
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)