Οι αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019 στηρίζουν το “Χάρισε Ζωή”

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά και για έκτη στο σύνολο η Πάτρα φιλοξένησε με ιδιαίτερη επιτυχία  στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το κορυφαίο εγχώριο γεγονός του κλασικού αθλητισμού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το  διήμερο 27-28 Ιουλίου 2019. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες  για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους.  Θερμά ευχαριστώ στους  αθλητές και στις αθλήτριες που στηρίζουν το  ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών μεταφέροντας  μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης  σε ασθενείς με αιματολογικά νοσήματα.

Ιδιαίτερα τη Βούλα Παπαχρήστου  της  ΑΟ Κάλλιστος που  αναδείχτηκε χρυσή πρωταθλήτρια στο τριπλούν για 7η φορά στη διοργάνωση.  Τον Δημήτρη Τσιάμη του Ολυμπιακού που για 10η φορά  γράφει  ιστορία στα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου στο τριπλούν με χρυσό μετάλλιο. Την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου του ΓΣ Κηφισιάς αναδείχτηκε δύο  φορές  χρυσή στα  800μ. & 1.500μ. αντίστοιχα. Την Κατερίνα Δαλάκα  που έναν περίπου μήνα μετά το τέλος του Survivor, όπου αναδείχθηκε νικήτρια, επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις  για να κερδίσει το χρυσό στη σκυταλοδρομία 4Χ400 με την ομάδα του ΣΔΥ Αργολίδας.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου  και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ευγενική πρόσκλησή τους να συμμετέχουμε στην κορυφαία αυτή διοργάνωση.