Φλόγα – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι «δύσκολα»  για όλους μας.

Μπορούμε όμως μέσα από την ηρεμία του σπιτιού μας να κάνουμε τις μέρες μας  καλύτερες. Να ανοίξουμε διάπλατα τα παράθυρα μας και να αφήσουμε το φως να πλημμυρίσει τον χώρο μας με αγάπη και Χριστούγεννα. Η χαρά η μεγαλύτερη, η προσμονή και οι  προετοιμασίες.

Τώρα, στην ησυχία του σπιτιού μας, να απλώσουμε τη σκέψη μας πέρα από μας. Να φέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους της Φλόγας που δεν έτυχε μέχρι τώρα να γνωρίσουμε από κοντά,   έχουμε όμως ακούσει για τον αγώνα τους. 

Να αφήσουμε να μπει και στο σπίτι μας για καλή τύχη και γούρι, η «Kολοκύθα» που έφτιαξε η Δέσποινα, το απίστευτο «Mενταγιόν της Φλόγας» που έφτιαξε η Μάρτζη, το «Καραβάκι» και το «Πέταλο» που έφτιαξε η Ελένη και η Μαρία, το “Σαπούνια” με τη χρυσόσκονη που έφτιαξε η Σοφία, το “Βραχιόλι” ,  το “Σπιτάκι”, το “Αγγελάκι”  που έφτιαξαν η Χαρά, η Δώρα, η Ματίνα, η Νεκταρία, η Μαίρη, η Κάκια,  η Χρύσα, η Ντίνα,  και τόσες άλλες αγαπημένες εθελόντριες της Φλόγας σε όλη την Ελλάδα με χρυσά χέρια.

Να ανοίξουμε το σπίτι σας να μπει η αγάπη και η καλή τους η καρδιά. Να τους δώσουμε τη χαρά ότι η τόση δουλειά τους είχε και νόημα και αποτέλεσμα.

Ελάτε στο «μαγαζάκι»  μας, εμείς το ετοιμάσαμε. Σίγουρα κάτι γιορτινό θα βρείτε για σας. Περιμένουμε τις παραγγελίες σας.

Η φετινή «μοναξιά» μπορεί να γίνει χαρά και αισιοδοξία και – γιατί όχι –  μια καινούργια αρχή για όλους μας.

http://eshop.floga.org.gr/epoxiaka-eidi/xristougeniatika