Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με θέμα :«Εταιρική Κοινωνική ευθύνη και Δωρεά Μυελού των Οστών»

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης για την Υγεία έτους 2020 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει online ημερίδα με τίτλο «Εταιρική Κοινωνική ευθύνη και Δωρεά Μυελού των Οστών» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10.00 πμ., στο ακόλουθο link παρακολούθησης:

https://upatras-gr.zoom.us/meeting/register/tJYkcOCqqzstGNxxvpTYp69zye2RsLGxNAPE?_x_zm_rtaid=2DyGaTDBTWeKyIj-M46dpw.1608033100525.8ed203d6f91c31ae7e4c34d75a9fef07&_x_zm_rhtaid=823

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος στηρίζοντας την ενεργοποίηση του εθελοντισμού και συστήνοντας την ενεργητική συμμετοχή της κοινωνίας θα απευθύνει χαιρετισμό ενώ βασικός προσκεκλημένος της ημερίδας θα είναι ο καθηγητής Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης,  Διευθυντής του Κέντρου Δοτών Μυελού των Οστών ΚΕΔΜΟΠ – «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»  Ινστιτούτο Κυτταρικών Θεραπειών Π.Ε.Κ. Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης, ο Δημήτρης Περικλόπουλος, Αναπληρωτής Διευθυντής του εργοστασίου Πατρών της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, θα μιλήσει για την κοινωνική δράση της εταιρείας και επιπρόσθετα στην ημερίδα θα φιλοξενηθεί εθελοντής δότης του Κέντρου που έχει δωρίσει μόσχευμα καθώς επίσης και πρώην ασθενής που έχει κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών και έχει δεχτεί μόσχευμα.