Τα 25α Δημοσιογραφικά Βραβεία των αθλητικών συντακτών (ΠΣΑΤ) 2022

Στα φετινά  « Αθλητικά Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ2022» οι αθλητικοί συντάκτες  ένωσαν τις φωνές τους και έστειλαν το μήνυμα   «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών»  και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα σώσεις μια ζωή.

Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της αθλητικής δημοσιογράφου Γεωργίας Παπαδοπούλου, η οποία «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τη λευχαιμία.  Στην ομιλία του ο  καθηγητής  κ. Σπυριδωνίδης  ανέφερε πως  το μήνυμα που στέλνει η Γεωργία προς όλους μας  είναι «Θέλω να ζήσω. Διαλέγω τη ζωή».

Την εκδήλωση στηρίζει η φιλανθρωπική οργάνωση Choose Life σε συνεργασία με το Κέντρο Εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ)-«Χάρισε ζωή».  Δειγματοληψία και εγγραφές νέων εθελοντών πραγματοποιήθηκαν στην εκδήλωση  από εθελοντική ομάδα του Κέντρου μαζί με την  κ.Κώστογλου υπεύθυνη προσέλκυσης του ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε ζωή” .

Τα βραβεία απονεμηθήκαν σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Την ομιλία & βράβευση του καθηγητή κ. Σπυριδωνίδη από την  αντιπεριφερειάρχη κα Κεφαλογιάννη μπορείτε να παρακολουθήσετε στο 20:20-23:47 : https://www.youtube.com/watch?v=vEe-ACfGXyE&ab_channel=ANA-MPAwebTV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://psat.gr/oi-eidikes-vravefseis-ton-25on-athlitikon-dimosiografikon-vraveion-psat/